Terug naar het overzicht

Ontdek Zwitserland: duurzaam en bewust!

Door: National Geographic Redactie donderdag, 10 juni

Stuur jij dit jaar de winnende foto in voor de National Geographic Fotowedstrijd? Je kunt in je archieven duiken voor de beste foto’s voor de categorieën Dier, Mens en Landschap, maar nog leuker is het om specifiek op zoek te gaan naar jouw ultieme foto.

Foto Door

Duizenden meters hoge bergen en groene valleien vormen samen het karakteristiek Zwitserse, schilderachtige landschap. Je hoeft hier dan ook niet lang te zoeken naar de perfecte setting voor je inzending voor de verschillende categorieën. Ook eigenzinnige, fotogenieke bewoners vind je genoeg, in afgelegen dorpen waar eeuwenoude tradities in ere gehouden worden. Boven hun dorpen, tussen de Alpentoppen, leven bijzondere wilde dieren zoals steenbokken, marmotten en sneeuwhoenders. Wij tippen enkele fotografiemogelijkheden voor bijzondere locaties en mensen in de regio’s Bern, Ticino en Wallis.

De prijs

WAT JE KUNT WINNEN

De winnaars van de National Geographic Fotowedstrijd 2021 maken kans op prachtige prijzen. Naast een glazen award en een jaarabonnement op National Geographic Magazine ontvangen de winnaars een OPPO Smart Watch of de nieuwste OPPO Reno6 smartphone voor de overall winnaar!

Daarnaast verschijnen de winnende foto's in het decembernummer van de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine en ontvangt de tweede plaats in elke categorie een Kamera Express Giftcard t.w.v. € 400 en de derde plaats een giftcard met een waarde van €300!

Neem nu een abonnement op National Geographic Magazine en ontvang het decembernummer gegarandeerd thuis. Bekijk hier de aanbieding.

Meedoen
WAT JE KUNT WINNEN